Világ zárása

=pocok=

Community Manager
Csapattag
Kedves Klánharcosok!

A vezető klán, a Hét Csapás (HCS) megnyerte a Ruzhany Palace világot!

rp klán.png

A nyertes klán összes tagja 200 korona jutalmat kap.

Rang kategória (top 3 helyezett) jutalmai:
Első helyezett:1500 korona Oliver Cromwell
Második helyezett:1000 korona satzuki
Harmadik helyezett: 500 korona bukovinszkig

rp rang 2.png

LET (Legyőzött Egységek Támadóként) kategória top 3 helyezett jutalmai:
Első helyezett: 1500 korona Kriszosz
Második helyezett: 1000 korona novi
Harmadik helyezett: 500 korona Oliver Cromwell

rp let.png

A díjakat hamarosan minden nyertesnek kiosztjuk a világot pedig nyitva hagyjuk, amíg nem indul másik.

Gratulálunk mindenkinek!
A Tribal Wars 2 Csapata​

Utoljára szerkesztve:

battarichard

New Member
A következő szerverre meg az applikációt csináljátok meg az isten áldjon meg titeket mer lassan nem lesz aki játsszon. Így nem lehet!

Oliver Cromwell

New Member
Köszönjük a játékot!
Nagy élmény volt részt venni a világon, megismerni a csapatot. Én köszönötetet szeretnék mondani Halgornak, a Hét csapás klán alapítójànak és vezetőjének! Mindünk közül ő volt a legaktívabb, sok tapasztalatra tettünk szert àltala és igazi megtiszteltetés volt vele játszani!

Mindenkinek további jó szórakozást kívánok a Tribal Wars2 más világaiban, különösen a HCS klán tagjainak:
Halgor, novi, Loki., battarichard, avegh, Welaris, Zlatanovics, Tuki26, Morgoth, Dusi, eceteshal, Valerie, loky-lok, -Mesterke-, laci1979, bazsu83, Csipkerozsa, Áfonya, Green Day, Gaby, Főispán, Uniper, dawe, White Wolf, LOST, Aurora Liliana, Zanubis, Laci87, Jaja, fenegyerek, Idhren, Moka, berzerker, L.ewdgrip, Ozreicher, csevap

Üdvözlettel: Oliver Cromwell

Morgoth

New Member
Köszönöm szépen a klánnak a bizalmat nagyon jó volt veletek, minden elismerésem az ellenfélnek rég voltam ilyen jó szerveren, nagyon sajnálom h ilyen korán lett vége, az a baj h későn tudtam csak csatlakoztam
Mindenkinek további jó játékot kívánok.
Üdv Morgoth

Halgor

Member
Gratulálok Mindenkinek aki részt vett a szerveren nagyon jó kis játék volt még akkor is ha a két harcoló klán sokszor nem értett egyett egymással.
Sajnálom hogy abbahagyták mert remek játékosok alkották és volt ott olyan aki gyönyörű támadást hajtott végre ( Puffa).
Azért remélem az őrült mennyiségű korona eltűnik és végre visszatér a rendes hosszú szerverek ahol fordulatos pörgős csaták llesznek én nagyon bízom benne és hátha egyszer visszatérnek a régi játékosok is :)

Fent