Változtatás - Ötletek

Levp

Active Member
Az a baj hogy a 100.000vedekezesi pont azert az nem a világ kesői szakasza, ott még nem rohangalnak azert az emberek ezresével a nehézlovasokkal, viszont egy pl 50 tagnal aranytalanul nagy előnyt jelentene az 50×1000 nehézlovas, azt nem lehetne azonnal kiosztani mert felborítaná az erőviszonyokat, a nehezlovas nemrossz ötlet egyebkent de akkor max 1.helyezett 400 nehézlovas 2.helyezett 200 nehézlovas 3.helyezett 100nehézlovas.szerintem ez hozzavetőlegesen 3 3es fel hettel szerverinditas után mar összejöhet, mit gondolsz?
10 tagja egy klánnak 100.000 vp? 3 hét alatt
Hat nem tudom...
Attól is függ hogy mennyire támadják azt a klánt.
Én inkább tp-t dijjáznám...

Koponya

New Member
10 tagja egy klánnak 100.000 vp? 3 hét alatt
Hat nem tudom...
Attól is függ hogy mennyire támadják azt a klánt.
Én inkább tp-t dijjáznám...
Gondolod tulzó a 3 hét 100.000 vedekezesi harci pontra? Lehet igazad van de azert 2 Aktív klanközött ha dúl a haború akkor 4-5 hetnél nemsaccolom többe, de 1000nehezpaci ott azért lehet soklenne de a nehezlovasokat mint védőknek jutalom azzal eggyetertek, tamadasra ott a pusztitas útja eredmény, de a szerverzaraskor azt ugyis jutalmazzák a top 3 játékost.

Koponya

New Member
Amennyiben kivitelezhető, lehetne egy Klán Vilagversenyt inditani egy világon. Egy olyan vilagverseny ahol nem egyéni jatékosok vannak díjjazva hanem Klánok teljes taglétszama! Véleményem szerint újabb izgalmakat hozna ebben az egyébkent is esemenydús jatékmenetbe. Nem a Játekosra helyezne a hangsúlyt hanem a csapatjatékra, így a jatékosokat ez ösztönözné arra hogy biztassák, tanitsák és a kevesbe tapasztalt játekosokat is bevonják a játekba. Erősebb kötelékre ösztönözné az egyes klánok tagjait és vélemenyem szerint a csapaton belüli kommunikaciót is javítaná. A versenyszámok jutalmát eggyenlőképpen lehetne elosztani a jatekosok között, mellyek lehetnének mind jatékban felhasznalható jutalmak amiket a versenyszám megnyeréset követően azonnal átvehetők igazodva a jaték szakasához, mind a prémium funkciókra felhasznalható Korona mellyet mas világba is tovább lehet vinni.

Klán világverseny javaslatom:

1.Versenyszám: Nagy, nagyobb, legnagyobb!
Legyetek Ti az első, második vagy harmadik klán akik elérik Az erő a számokban rejlik eredményt(Gyüjtsetek össze 100.000Pontot!)
1.Hely: 300 Kardforgató, 300 Bárdos a klán minden tagjának!
2.Hely: 200 Kardforgató, 200 Bárdos a klán minden tagjának!
3.Hely: 100 Kardforgató, 100 Bárdos a klán minden tagjának!

2.versenyszám: Feltörekvők!
Legyetek Ti az első, második vagy harmadik klán akik elérik A klán büszkesége eredményt (Hódítsatok meg 50 falut!)
1.Hely: 4 érme a klán minden tagjának!
2.Hely: 3 érme a klán minden tagjának!
3.Hely: 2 érme a klán minden tagjának!

3.Versenyszám: Adakozók!
Legyetek Ti az első, második vagy harmadik klán akik elérik a 10-ik Klán Szintet!
1.Hely: 14nap Jólét bónusz a klán minden tagjának!
2.Hely: 7 nap Jólét bónusz a klán minden tagjának!
3.Hely: 7 nap Fa, Agyag, Vas termeles növelés (falvanként aktiválható) a klán minden tagjának

4.Versenyszám: Mindenkit a falakra!
Legyetek ti az első, második vagy harmadik klán melynek minimum 10 tagja rendelkezik 100.000 Védekezesi harci ponttal!
1.Hely: 400 Nehézlovas a klán minden tagjának!
2.Hely: 200 Nehézlovas a klán minden tagjának!
3.Hely: 100 Nehézlovas a klán minden tagjának!

5.Versenyszám: Megsemmisítés!
Legyetek Ti az első, második vagy harmadik klán akik elérik A pusztítás útja Harmadik szintjét (Pusztítsatok el 10.000.000 egységet!)
1.Hely: 300 Korona a klán minden tagjának!
2.Hely: 200 Korona a klán minden tagjának!
4.Hely: 100 Korona a klán minden tagjának!

6.Versenyszám: Monopólium!
Legyetek Ti az első, második vagy harmadik klán akik elérik a Klán Monopoly Első szintjet (Birtokoljatok 500falut!)
1.Hely: 300 Korona a klán minden tagjának!
2.Hely: 200 Korona a klán minden tagjának!
3.Hely: 100 Korona a klán minden tagjának!

7.Különdíjj: Birodalom!
Legyetek ti az első klán amelyik eléri a Kontinens feletti uralom küldetest (Uraljatok egy teljes Kontinest!)
1. Hely: 10.000 Korona egyenlőképp elosztva a Klán tagjai között!

Jelzem ez csak egy gondolat, javaslat az én elképzelesem szerint, a jelenlegi világjátekok kiválóan vannak kidolgozva, ezt csak azert osztottam meg hátha van
Esély egy ehez hasonló világjaték részletesebb kidolgozására. Köszönöm annak aki esetleg elolvasta.
A védelem túlzott elősegítesét sem lehet, mert akkor csak stagnálna a világ, nem haladna, de köszi a javaslatot Shigar, igy jobban is mutat!

DeletedUser392

Guest
Nagyon értékelendő hogy ősszeirtad és idődet is erre használtad !
a 7 est érte el valaki már valaha? azt az egyet kivitelezni még soha nem láttam!
Észe itt az ideje:)
LcF es en talan castelen uraltunk egy birodalmat (Bar lehet nem egyre gondolok mint ti,akkor bocsi)

Don Estefán

Active Member
most már kellőképp felháborodtam,így is sokadik észrevételemre jutok csak el odáig,hogy kifakadjak ez végett itt fórumon!
mert ez már az INNO GAME-től a gusztustalan kategória.
és változtatást követelek!
gusztustalan vagy INNO GAME.jpg

DeletedUser1034

Guest
meg esik,nálam is volt ilyen már régebben sőt nem is egyszer.Én ugy gondoltam,hogy ezt egy kihagyott munka vagy elhamarkodott ujradobas eredmenye okozta és nem is foglalkoztam vele

Don Estefán

Active Member
az a baj,hogy direkt csinálja a progi...megfigyelhető! nem mindig,de ha olyan 800 és 1200 nyersi körüli érték hiányzik a szint elérés előtt szinte tuti,hogy ez történik:
3/6/10ezres határ előtt,ha újra pörgetsz 1 pillanatra beállnak az új ajánlatok...ha figyelmes vagy látod az értékeket is,majd hirtelen újra pördül és láss csodát! épphogy nem éri el az értékhatárt,ha mind kipörgeted! megint újra kell dobj,ha kell az a nyeremény.
értem én,hogy kell nekik a korona! nah de ne gusztustalan,avagy mondhatnám erre már az aljas szót is!
kérjen az újra pörgetésért 20 koronát 15 helyet,de akkor ne írjon rá programot,hogy még több és még több koronába kerüljön az amúgy is csekély nyeremény.
Ráadásul ha már valaki elmegy a 10ezres "fődíjért" :)D) és megáll előtte ilyen 1-2 nyersikkel...és elkéri az újra dobásért megint a 15 koronát...legyen már bennük annyi,hogy újból oda adja az a 6szór y mennyiségű kis adag nyersit! ha a számláló 10ezernél meg is áll...attól még azt a kis nyersit az ember kipörgetné,ha már ideje engedi és koronájába került.
nem fogják játékosbaráttá tenni ezt a funkciót sem...
de jólesett végre kifakadni erről is.
ami nem hiba a játékban,hanem tudatos. vagyis nem nagy beavatkozással változtatható (lehetne).

Don Estefán

Active Member
Hu44 Rupea világra lesz világ verseny?
És lehet kérni? Javasolni? hogy térjünk vissza a jól bevált Korona nyereményekhez?!
(az a tuti,azt tovább lehet vinni,azt bármire használhatod,csak legyen elegendő...az kell a jónépnek.:))

DeletedUser1027

Guest
Ide írom .. Szerintem , ha a valaki segítőként videót készít segít..lehet kritizàlni..Felteszem a kérdést te miért nem tudod ...irigysèg ,béna vagy ..nem valaki segít valakinek ...persze könnyű mást ítélni csinàld ne dumálj inkább hálás kéne lenni aki veszi a fáradtságot és tesz valamit ezért kihalt szerverekért....

Enzomen

New Member
Nekem lenne egy ötletem mégpedig az hogy lehessen le telepedett más játékosok mellé támadó Sereggel és nemesel is de persze így védtelen lenne minden támadó sereged mivel nem várban vannak.és eszt a képeséget csak Gwendinél lehessen lönni

Enzomen

New Member
Meg persze elég monoton már a játék mért nem vannak benne más nemzetiségi is például japánok Mongólok és mindenek más képessége lenne és más faluja is kicsit fell kéne dobni eszt a játékot

Fent