Rupea(HU44) Világjáték

DeletedUser655

Guest
CSATÁR
Opera Pillanatfelvétel_2020-06-30_210650_hu.tribalwars2.com.png

DeletedUser1210

Guest
Sziasztok! Nyilván örülni fog minder Csatár győztes a hajítógépnek. Nekem viszont irreàlis mennyiség ekkora előnyt adni néhány játékosnak. Hogy kinek a fejéből pattant ki ez a jutalmazási forma legfőképpen ilyen mennyiségben, az rejtély. Az is rejtély hogyan adhatott ehhez engedélyt a CM. A többi jutalom sem kutya. Publikációt kíván a téma.

DeletedUser1210

Guest
Beni mi a francot kezdünk vele ? Xd
Hideg tél várható, jó lesz tüzelőnek. Igaz, hogy akkora csaták nincsenek itt, hogy x falu népességét ennyi tanyahelyigényű cucc miatt beáldozza. Ugyebár a Csatár LET igényű, tehát nem védekezik, hanem támad. 2000 nemest meg feltehetőn nem fog mögé rejteni. Úgy hogy kimondhatjuk a díjnak nem is előnye hanem hátrànya van. Sokkal értelmesebb lett volna berzerkert adni.....de nyilván nem ekkora mennyiségben.

DeletedUser1191

Guest
Hideg tél várható, jó lesz tüzelőnek. Igaz, hogy akkora csaták nincsenek itt, hogy x falu népességét ennyi tanyahelyigényű cucc miatt beáldozza. Ugyebár a Csatár LET igényű, tehát nem védekezik, hanem támad. 2000 nemest meg feltehetőn nem fog mögé rejteni. Úgy hogy kimondhatjuk a díjnak nem is előnye hanem hátrànya van. Sokkal értelmesebb lett volna berzerkert adni.....de nyilván nem ekkora mennyiségben.
A gond nem is ott van hanem hogy nem lett meg az 5. Csatàr igy a jutalom nem lett kiosztva a szervert meg màr megnyertük xd max elfakéztam volna vagy mitudom én xd
Amugy simàn meglett volna a helye xd .

DeletedUser1210

Guest
Értem. Sajnálom. Nem kétlem, hogy fel lehetett volna használni, de most is az a véleményem, hogy túl nagy érték akár 500 hajítógép is. Bocsánat, hogy felületes voltam és nem láttam, hogy ez egy befejezett vilàg. A kírás átgondolatlan volt, a díjazást pedig meg kellett volna oldani, esetleg más világon érvényesíteni.

Fent