Mobil verzió

• Témaindító Témaindító Temor De Deus
  • Kezdés ideje Kezdés ideje

DeletedUser

Guest
Sziasztok... Kérlek jelezzétek a németeknek, hogy ha elméletileg a TV2 mobilra van tervezve, akkor tegyék már a mobil verziót kicsit játszhatóbbá... Ugyanis még egy klán taglistát sem lehet mobilon megnézni . Szerintem a többi problémát nem is kell jeleznem ... Köszi

Kedves Temor De Deus!

Kérlek írd meg pontosabban, hogy milyen problémára gondolsz. Milyen készüléken használod az applikációt, milyen alkalmazás verziószámmal és Android verziószámmal.
Én nem találkoztam az említett problémával.

A klán taglistát én ugyan meg tudom nézni, de klán szint és képességpont mobilon nem is létezik.
Így a mobilon játszó klántagokat (több mint fele) nem tudom adóztatni.

Egyébként minden happy.

...............................

ejnye-bejnye,Jót akartam és nem a kérdésre sikerült válaszolni, elnézést :)

Utoljára egy moderátor szerkesztette:
Kedves Lildibur!

A Klánképességeket még nem vezették be az alkalmazásverziókba, jelenleg is dolgoznak rajta.
A bevezetésig türelmeteket kérjük.

Üdv. Az android 1.32.1-es frissítéshez nem találtam külön témát így ide írom.
Az update óta a játék szinte játszhatatlan mobilról. Folyamatosan azért sikítozik, hogy offline vagyok (itt ülök a router mellett). Az info ablakot képtelenség megnyitni egy falun, ott is folyamatosan netet keres. A menü hol be jön, hol nem szintén ugyan azzal a hibával. A telefonommal nincs baj. Az alkalmazás adatait és a gyorsítótárat töröltem, de nem segített semmit.
Esetleg ha valahol közzé tudnátok tenni egy régebbi verziót, azt is megköszönném!
A készülék Samsung Galaxy Alpha, az android verzió 5.02

Helló!
Elég régi bejegyzések vannak remélem azért még nézi valaki. A telefonra az appot nem lehet telepiteni mert arra hivatkozik hogy az android egy korábbi verziójához készült az app. Böngészővel telóról ha nagy nehezen meg is tudom nyitni egy kezelhetetlen/játszhatatlan felületet tölt be.

Helló!
Elég régi bejegyzések vannak remélem azért még nézi valaki. A telefonra az appot nem lehet telepiteni mert arra hivatkozik hogy az android egy korábbi verziójához készült az app. Böngészővel telóról ha nagy nehezen meg is tudom nyitni egy kezelhetetlen/játszhatatlan felületet tölt be.
Hát ennyire ne tolongjatok....

Vissza
Fent