Sziasztok!
Látom ellenem irányult pár levél, ha nem is célzottan, de talált, nekem szólt!
Pár tévhitet szeretnék eloszlatni! Nem vagyok csaló, multi acc! A kizárásom oka rendhagyó, fogalmazzunk így! Tisztelem az ellenfelet, nem ellenség, pusztán ellenfél, ez egy játék, nem az élet, annak apró része, de aki itt van szereti, szeret játszani, jó a közösség, emiatt klántárs, aki! Tisztában vagyok a játékszabályokkal, követtem és követem is azokat, nem szeretnék ebben a csaló színben feltűnni senki fele! Aki képben van, tudja, a multi már az első feljelentésnél kibukott volna az érintett világban, ha alapban nem is szűrik! Nem beszélve a korábbi szerverekről, ott sem volt ilyen vád! (Erre a Support majd reagál, sztem fontos dolog, játsszon mindenki tisztán). Nem magyarázkodom, tisztázni sem akarom magam, de a helyzet és az indulatok, a klántársaim tisztelete megkívánják ezt a fórumot részemről és ebben a formában. Nem vagyok az ilyen nyilvánosság híve, szeretem szerveren, illetve klánon belül tartani az infókat, nemhiába nem láttatok tőlem itt bejegyzést! Többet nem is fogtok, nem reagálok itt semmire, csak privátban annak, aki ehhez hozzátenne, persze építő és nem mocskolódó jelleggel, abból elég volt egy időre!
Köszönöm!
Üdv.:
Koloszalan