Landskrona (HU38) Világverseny

senkifia

Member
A szabályok megsértése a versenyből és játékból való kizárást eredményezi.

ezt olvastam valahol..dehat mit szamit az hogy en mit olvasok,,ugye

DeletedUser1105

Guest
Még ha el is vennék, akkor sem érsz fel arra a szintre:) úgy nevezném, h keserű a szőlő....megértlek.

DeletedUser1045

Guest
Nem is akarunk arra a szintre jutni kedves 100 pontos barbi foglalos szintre. :p:D:D

DeletedUser1105

Guest
Nektek nem is kell, elég ha belsőt foglaltok. Bizonyára nagy kihívásEkkora játék mestereket pedig megszégyeníteni nem lehet... Viszont még így is 1-ső vagyok tesó Mi lenne ha még játszanák is rendesen, ellőném a 9nemesem.... Jelenleg ez Így nem kihívás

DeletedUser1045

Guest
Tes csak aze vagy elso mert foglaltal par felhizlalt belsos falut es ha elovened a 9 nemesed akkor se jonel foglalni mert felsz a kihivastol es inakbb foglalnal 9 barbit amik most mar 300 pontosak Tes. :D:D

DeletedUser1105

Guest
Tes csak aze vagy elso mert foglaltal par felhizlalt belsos falut es ha elovened a 9 nemesed akkor se jonel foglalni mert felsz a kihivastol es inakbb foglalnal 9 barbit amik most mar 300 pontosak Tes. :D:D
Bizonyára így van:) Nem érek fel a szintetekhez szerencsére. Átgyalogoltam már mindenkin, szal nem is kell

DeletedUser679

Guest
Sajnalom hogy a szabalyok megserteseert kizart tag miatt elment a kedvetek az egesztol, dehat a tarsatok csalt es ezt kizarassal buntetik
Az hogy mar nem izlik nektek igy a sero kar.....pedig izgis ellenfelek vagytok es jo jatek ami sokaig eltarthatna.

DeletedUser1113

Guest
Sziasztok!

Látom ellenem irányult pár levél, ha nem is célzottan, de talált, nekem szólt!
Pár tévhitet szeretnék eloszlatni! Nem vagyok csaló, multi acc! A kizárásom oka rendhagyó, fogalmazzunk így! Tisztelem az ellenfelet, nem ellenség, pusztán ellenfél, ez egy játék, nem az élet, annak apró része, de aki itt van szereti, szeret játszani, jó a közösség, emiatt klántárs, aki! Tisztában vagyok a játékszabályokkal, követtem és követem is azokat, nem szeretnék ebben a csaló színben feltűnni senki fele! Aki képben van, tudja, a multi már az első feljelentésnél kibukott volna az érintett világban, ha alapban nem is szűrik! Nem beszélve a korábbi szerverekről, ott sem volt ilyen vád! (Erre a Support majd reagál, sztem fontos dolog, játsszon mindenki tisztán). Nem magyarázkodom, tisztázni sem akarom magam, de a helyzet és az indulatok, a klántársaim tisztelete megkívánják ezt a fórumot részemről és ebben a formában. Nem vagyok az ilyen nyilvánosság híve, szeretem szerveren, illetve klánon belül tartani az infókat, nemhiába nem láttatok tőlem itt bejegyzést! Többet nem is fogtok, nem reagálok itt semmire, csak privátban annak, aki ehhez hozzátenne, persze építő és nem mocskolódó jelleggel, abból elég volt egy időre!

Köszönöm!

Üdv.:

Koloszalan

DeletedUser1105

Guest
Sajnalom hogy a szabalyok megserteseert kizart tag miatt elment a kedvetek az egesztol, dehat a tarsatok csalt es ezt kizarassal buntetik
Az hogy mar nem izlik nektek igy a sero kar.....pedig izgis ellenfelek vagytok es jo jatek ami sokaig eltarthatna.
Nem izlik, mivel ha akarom én is lehozom 1nap alatt azt a farm szintet! Simán túl lépem a mennyiséget. A kizárt tag pedig tőlem jóval aktívabb

DeletedUser1180

Guest
sziasztok miért nem tudok telefonon keresztül koronát venni??? hol ott hangos mindig így veszi és működik neki!

Fent