Bemutatkozás

DeletedUser1430

Guest
Sziasztok mindenki!
Szeretném nektek bemutatni egy játékost aki jelenleg is aktívan részt vesz a játékban sajnos.
Az ilyeneket ki kell közösíteni és örökre el kell távolítani a játékból!
Alább mellékelem egyik napokban küldött üzenetét. Ajánlom minden játékos és a support figyelmébe is!
Ő itt gabi,kérlek te ne legyél gabi.

Az üzenet:
eFGe - 2024. júl. 22. 19:15:01
Szia SENKI !!!
Soha nem érsz a lábnyomomba !
Here voltál mindíg, és az is maradtál fasszopó köcsög !!! :)
Tisztelettel : Gabi
Ui:
Tök szar lehet, hogy nem tudod ki az anyád, vagy az apád !! :(

DeletedUser1430

Guest
Sajnos folytatódik,ismerjétek meg "játékos társatokat"
-
eFGe - Ma 20:18:21-kor
Jelentés kinyitása
Visszavontam fasszopó ! :)
Mocskos szarok vagytok Puffa-val egyetemben ! Azt hiszitek, hogy ez a szar játék már leköt bárkit is ??? Sem Te, sem Klánjaid nem írt/ak/ történelmet a TW2 margójára !!! :) Csak a szar csalók, multisok tömegét erősítettétek ! SOHA nem voltatok a játék kiemelkedő alakjai, meg is kockáztatom, NEM IS ÉRZITEK A JÁTÉK ALAPJAIT, ÉRTELMÉT, mert SZEFO-sok ! /Szellemi Fogatékos / kercskebaszó, mocskos szőrőstalpú román köcsögök vagytok! Csak szólok, hányszor megcsaptuk szátokat !!!:))

Gabit nem így ismertük meg, de hát úgy látszik változnak az idők. Szomorú vagyok hogy ilyen alpári stílust vett fel, keresnivalója neki már a játékban nincs...

DeletedUser1430

Guest
eFGe - Tegnap 20:15:54-kor
Talán meg is kúrhatnám anyádat apád hátán Te senkiházi !!! Multi senkivel egyetemben, fasszopó román kecskebaszók !!! :) Mindíg is koldus senkik voltatok, és azok is maradtok emberióiesség hordalékai !!! :)

Zsóka

New Member
Sziasztok!
Nem szoktam senki játékát, és játékost minősíteni de Enzoment nem tudom szó nélkül hagyni. Még egy ilyen sunyi embert nem láttam! A coopoltjait kiadja miután átment egy klánban, szemét módon előadja magát volt társainak, miközben információval látja el az új klánját. Nevezhetném patkánynak de nem, mert annak gerince van! Ez az ember egy féreg, aki pár koronáért képes mindenkin átgyalogolni! Lett pár ellensége akit jó lesz elkerülnie!

Enzomen

New Member
Sziasztok!
Nem szoktam senki játékát, és játékost minősíteni de Enzoment nem tudom szó nélkül hagyni. Még egy ilyen sunyi embert nem láttam! A coopoltjait kiadja miután átment egy klánban, szemét módon előadja magát volt társainak, miközben információval látja el az új klánját. Nevezhetném patkánynak de nem, mert annak gerince van! Ez az ember egy féreg, aki pár koronáért képes mindenkin átgyalogolni! Lett pár ellensége akit jó lesz elkerülnie!
Rólad nem is beszélve más fiókjábol irkálsz mert a sajátoboll Fósol ne mással fogalkoz ilyen a játék akkár a póker Bogoltas inkább sereget vagy nemeset mert ahhoz értel

Zsóka

New Member
Rólad nem is beszélve más fiókjábol irkálsz mert a sajátoboll Fósol ne mással fogalkoz ilyen a játék akkár a póker Bogoltas inkább sereget vagy nemeset mert ahhoz értel
Te tényleg nem vagy normális! Soha nem írkálok mástól, és nem is olvasok másnál minte!! Jellegtelen féreg!

Fent